Home > Uncategorized > Jag är ny chefredaktör på Rapidus!

Jag är ny chefredaktör på Rapidus!

March 11th, 2015

Jag kliver upp från posten som nyhetschef till att bli chefredaktör för Rapidus, den digitala nyhetsbyrån som jag arbetat för i åtta år. Det är med en blandning av skräck och förväntan jag tar mig an min nya roll, så det är väl som sig bör. Konkurrensen har bitvis hårdnat med åren från andra medier (ingen nämnd och ingen glömd) men i gengäld tycker jag Rapidus bara blivit vassare och bättre, både när det gäller innehåll och form. Sedan är jag så klart part i målet.

Kombinationen av att vara en nytänkande uppstickare som slår i underläge mot de etablerade medierna och det faktum att vi bara publicerar det som faktiskt är nytt och oskrivet i andra medier gör i vilket fall Rapidus till den roligaste journalistiska arbetsplatsen jag kan tänka mig.

Uncategorized

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.